Державний навчальний заклад «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» долучився до участі у Черкаському регіональному форумі „Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи“, який проводився за ініціативи Першої леді України Олени Зеленської, Черкаської обласної військової адміністрації та підтримки Проєктного офісу реформи системи харчування. Безпечне та збалансоване харчування в закладі освіти здійснене висококваліфікованими кухарями є запорукою формування у здобувачів освіти здорової харчової поведінки.
![](https://k-shpl.ck.ua/wp-content/uploads/2024/04/429681802_1173685866933227_5294327282890593097_n-1024x580.jpg)
![](https://k-shpl.ck.ua/wp-content/uploads/2024/04/392779480_1173690143599466_999466050197516799_n.jpg)
![](https://k-shpl.ck.ua/wp-content/uploads/2024/04/428618554_1173676550267492_1967583415853630916_n-768x1024.jpg)
![](https://k-shpl.ck.ua/wp-content/uploads/2024/04/428616408_1173676553600825_1246777793136555776_n-768x1024.jpg)