Міжнародний день кухаря та кулінара

20 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРЯ ТА КУЛІНАРА!

До найсмачнішої сфери діяльності мають професійну приналежність викладачі спеціальних дисциплін та майстри виробничого навчання Державного навчального закладу «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей», які навчають майбутніх професіоналів, а зараз здобувачів освіти за професіями «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант». Вітаємо з професійним днем, хай у Ваших серцях завжди палає пристрасть і любов, адже ці почуття і є тими секретними інгредієнтами, які ви додаєте в свої страви. Бажаємо ніколи не втрачати смаку життя.

У рамках відзначення 211-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, з метою вшанування пам’яті, виховання любові та пошани до творчої спадщини поета, до рідної України та формування в учнівської молоді національної свідомості в Державному навчальному закладі “Корсунь-Шевченківський професійний ліцей” відбулися тематичні заходи

“Тарасе, чуєш? Ти звучиш сьогодні!” Державний навчальний заклад “Корсунь-Шевченківський професійний ліцей” з метою відзначення 211-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка долучається до заходів “Шевченківські дні” #ЧОЦНПВ#Шевченківські_дні_2025

06.03.2025 в ДНЗ ‘Корсунь-Шевченківський професійний ліцей” здобувачі освіти 23 групи на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Валентини МАКСЮТИ уміло відпрацьовували вправи за темою РН 10 “Приготування тіста та виробів з нього”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x