Освітній діалог “Інфопростір в умовах війни”

23 травня педагогічні працівники Державного навчального закладу “Корсунь-Шевченківський професійний ліцей” доєдналися до освітнього діалогу “Інфопростір в умовах війни: виклики, загрози та ресурси”організованого Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Черкаській області у співпраці з Комунальним навчальним закладом «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», в ході якого викладач хімії та біології Тетяна Олександрівна Слюсар презентувала виступ на тему “Медіаосвіта в діяльності викладачів загальноосвітніх предметів”.

Державний навчальний заклад «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» став учасником пʼятнадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти», за результатами якої отримав СРІБНУ медаль у номінації «Формування і розвиток критичного мислення здобувачів освіти як невід’ємний компонент медіаграмотності» Директора ліцею Марину ЛИЗОГУБ нагороджено ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ “За вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток освітнього й наукового потенціалу закладу освіти” ДИПЛОМОМ […]

21 березня 2024р збірна команда ДНЗ «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» взяла участь у зональних змаганнях з волейболу в рамках Спортивних ігор серед учнів професійної ( професійно-технічної) освіти Черкаської області по Канівській регіональній групі. За результатами змагань юнаки вибороли ІІ місце, дівчата – ІІІ місце. Вітаємо наших здобувачів освіти!

В ДНЗ “Корсунь-Шевченківський професійний ліцей” відбулося успішне чергове засідання атестаційної комісії. Бажаємо педагогічним працівникам не зупинятися на досягнутому, натхненно працювати та впевненно прямувати до нових звершень у професійному зростанні!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x