Участь у Черкаському регіональному форумі

Державний навчальний заклад «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» долучився до участі у Черкаському регіональному форумі „Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи“, який проводився за ініціативи Першої леді України Олени Зеленської, Черкаської обласної військової адміністрації та підтримки Проєктного офісу реформи системи харчування. Безпечне та збалансоване харчування в закладі освіти здійснене висококваліфікованими кухарями є запорукою формування у здобувачів освіти здорової харчової поведінки.

20 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРЯ ТА КУЛІНАРА! До найсмачнішої сфери діяльності мають професійну приналежність викладачі спеціальних дисциплін та майстри виробничого навчання Державного навчального закладу «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей», які навчають майбутніх професіоналів, а зараз здобувачів освіти за професіями «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант». Вітаємо з професійним днем, хай у Ваших серцях завжди палає пристрасть і любов, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x