Виконання 3D квітів у желатині

На уроках виробничого навчання здобувачі освіти Державного навчального закладу “Корсунь-Шевченківський професійний ліцей” навчилися готувати желе з желатину та агару, виробляти желейні фігурки, желатинове мереживо для оформлення кондитерських виробів та ознайомились з технікою виконання 3D квітів у желатині. Рухатися майбутнім фахівцям у професійному напрямку допомагають їх наставники, майстри виробничого навчання Галина ГЛАДИШЕНКО і Інна ЧОПОВСЬКА.

20 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРЯ ТА КУЛІНАРА! До найсмачнішої сфери діяльності мають професійну приналежність викладачі спеціальних дисциплін та майстри виробничого навчання Державного навчального закладу «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей», які навчають майбутніх професіоналів, а зараз здобувачів освіти за професіями «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант». Вітаємо з професійним днем, хай у Ваших серцях завжди палає пристрасть і любов, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x